Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε θέση αντιπροέδρου της Sony Interactive Entertainment ο Jim Ryan

*
H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε οτι ο Jim Ryan προήχθει σε θέση αντιπροέδρου της εταιρείας. Ο επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ, πέρα από τις υπάρχουσες αρμοδιότητές του, θα συνεργαστεί με τον CEO John Kodera και τον υπάρχον αντιπρόεδρο Kazuo Miura, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω προώθηση των πωλήσεων του PlayStation σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Jim Ryan, έχει ήδη κλείσει 23 χρόνια στο δυναμικό της Sony Interactive Entertainment Europe, έχοντας περάσει από διάφορα υψηλά πόστα, όπως αυτό του προέδρου της Sony Interactive Entertainment Europe. Σχετικά με την "προαγωγή", ο Kodera δήλωσε ότι η εμπειρία του Jim Ryan θα βοηθήσει την εταιρεία να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ο ίδιος ο Ryan είπε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που κατέλαβε τη θέση του ανιπροέδρου και σε συνεργασία με όλο το προσωπικό, θα διασφαλίσει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό μοναδικα προϊόντα διασκέδασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*